ERHVERV
MARIAGERFJORD: JCI Mariagerfjord sætter i et erhvervsseminar fokus på lederens personlige effektivitet, den gode arbejdsplads, og hvordan man hjælper gode vaner på vej.

Seminaret med overskriften "Vanens magt ! Magter du vanen ?" holdes fredag 27. oktober i Hobro idrætscenter.

- Med årets tema vil vi gerne inspirere den enkelte leder og medarbejder til, med gode vaner og håndgribelige værktøjer, at spare tid hver dag ved at holde fokus på det væsentlige og undgå tidsrøvere, siger Marianne Bjørn, der er JCI Mariagerfjords tovholder på projektet, og hun fortsætter: - Målet med erhvervsseminaret er, at alle kan blive inspireret til at gå hjem og gøre en forskel - hvad enten det er små ændringer i privatlivet, ændringer på arbejdspladsen eller i virksomhedens strategier og visioner.
 
Et af tidens buzzwords er "Nudging" - det at skubbe til vanerne - og netop det sætter erhvervspsykolog Tue Isaksen fokus på. Med udgangspunkt i hvordan hjernen fungerer, giver han eksempler på, hvordan nudging kan medføre en sundere og sikrere hverdag, hvor de gode vaner hjælpes på vej.
 
Arbejdsglædeekspert Jon Kjær vil guide deltagerne til at holde fokus på det væsentlige og undgå tidsrøvere. Foredraget afliver myten, om at man skal være færdige, før man kan være tilfredse, og viser i stedet enkle metoder til at sikre overblikket, opnå en følelse af fremdrift og navigere i junglen af distraktioner. Målet er, at vi alle når de vigtigste opgaver og går hjem med arbejdsglæde og god samvittighed.
 
Revisionsfirmaet Beierholm blev i 2016 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, hvilket efterfølgende er blevet fulgt op af en 4. plads i Europa. Ved erhvervsseminaret løftes lidt af sløret for, hvordan virksomheden opnår så flotte resultater.
 
Alle har mulighed for at tilmelde sig arrangementet og man kan læse mere på www.erhvervsseminar.dk
 

 

Arbejdsglædeekspert Jon Kjær
Erhvervspsykolog Tue Isaksen
Et spørgsmål om gode vaner i erhvervslivet
Fakta om JCI
JCI er et professionelt netværk for unge i 20'erne og 30'erne, der ønsker at udvikle sig indenfor ét eller flere af følgende områder: Personal Development, Business, Community, International.
JCI Mariagerfjord har eksisteret i over 40 år og står bag lokale projekter som Julehjælp - Hjælp os med at hjælpe andre, Ølfesten i Det Røde Pakhus samt JCI Erhvervsseminar.